Naast het normale autowassen, dat u ongetwijfeld bekend is, biedt StarWax verschillende speciale reinigingsmethoden en behandelingen.

Qua reiniging kunt u voor de buitenkant van de auto bij ons kiezen voor het reinigen van de ramen en de velgen. Daarnaast kan soms ook de binnenkant van de auto wel een opfrisbeurt gebruiken. Daarom kunt u ook het interieur laten reinigen. Speciale aandacht kan worden gegeven aan het goed reinigen van de stoelen. Tot slot, om de auto weer fris te laten ruiken zodat deze weer helemaal netjes is kunt u kiezen voor een ozonbehandeling. Dit is geen parfum om de geur te maskeren maar juist een methode om alle geuren weg te halen. Ozon is een gas dat elk plekje in uw auto kan bereiken en dus overal de vieze geurtjes kan weghalen. Het beste resultaat boekt u wanneer een ozonbehandeling gecombineerd wordt met interieurschoonmaak. Wij kunnen ook leerbehandelingen uitvoeren indien het interieur van uw auto leer bevat.

Wat wij verder kunnen doen is het verwijderen van stickers, herstellen van koplampen en behandelen van steenslag en krassen. Let op dat bij ernstige krassen deze misschien niet helemaal verdwijnen. Wij zoeken samen naar de beste oplossing! Extra bescherming van de auto kan plaatsvinden door middel van teflonbehandeling. De auto is dan weer beschermd tegen weersinvloeden zoals UV-stralen en zout dat in de winter wordt gestrooid om de wegen ijsvrij te houden. De auto wordt tot slot weer helemaal glimmend na het polijsten/detailling. Kortom, alle aspecten van de auto kunnen opgeknapt en schoongemaakt worden door StarWax.

Offerte Aanvragen

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven, vraag dan een offerte aan.