U bent ongetwijfeld op zoek naar een plek waar uw auto grondig en zorgvuldig gewassen kunt worden. Daarvoor bent u bij ons zeker aan het goede adres!

Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het poetsen van nieuwe en gebruikte wagens. Zelfs de meest vervuilde en onfrisse wageninterieurs en matte, verweerde lakken maken we weer helemaal fris en diepglanzend. Elke behandeling wordt afgewerkt met veel zin voor detail en nauwkeurigheid. Wij nemen onze tijd om uw wagen in de beste staat te brengen dat mogelijk is. Daarvoor gebruiken we enkel de beste producten dat verkrijgbaar is.

Heeft u nog vragen over de producten en diensten van StarWax? Dan kunt u altijd contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

over-ons-auto

StarWax gebruikt alleen de beste producten om uw auto weer optimaal te doen glimmen. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar welke producten dit dan zijn volgt hier een korte uitleg bij de producten die wij hebben.

3M wordt gebruikt om allerlei roestvaststalen oppervlaktes te reinigen. Daarnaast gebruiken wij ook microvezeldoeken van 3M en industrieel reiniger voor het verwijderen van lijmresten en vet. Ook voor het verwijderen van kleine krasjes heeft 3M een product van hoge kwaliteit, dat wij dan ook graag gebruiken.

Wax guard is een uniek lakverzegelingsproduct. Zoals de naam al zegt is het een wax, en wax beschermt de auto tegen weersinvloeden maar geeft uw auto ook een stralendere en diepere glans. Dat Wax guard goed is in het beschermen van auto’s blijkt ook uit het feit dat dit product er populair is in noordelijke landen waar strenge winters erg normaal zijn, zoals Finland en Noorwegen.

Cartec is een merk dat veel verschillende producten heeft voor het onderhouden een schoonmaken van auto’s. We gebruiken dit middel onder andere om de wielen optimaal schoon te maken, en bij het schoonmaken van de auto komt de laklaag weer stralend naar voren. Ook biedt het product bescherming. Schoon en beschermd in één dus! Cartec heeft daarnaast verschillende soorten wasmiddel voor uw auto. Bijvoorbeeld de Royal Foam, dat vanwege het vuiloplossend vermogen en de schuimlaag die ontstaat erg goed reinigt. Ook zorgt dit middel voor een aangename geur.

Rupes heeft uitstekende producten voor detailling en polijsten van de auto. Ook dit product is kwalitatief erg sterk en wordt door veel autowasbedrijven graag gebruikt.

Mequiars heeft verschillende producten voor zowel de buitenkant als binnenkant van de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Paint Protect voor langdurige bescherming van de lak, of voor een Air refresher zodat de auto wekenlang lekker ruikt. Vooral fijn voor iedereen die veel tijd in zijn of haar auto doorbrengt. Ook heeft Mequiars producten die de velgen weer laten stralen.

Waxed shine is een ander veelzijdig merk dat StarWax voor meerdere doeleinden gebruikt. Een schoon interieur, een glanzende en beschermde buitenkant, wielen en banden zo goed als niet of speciale polijsters: Waxed shine heeft het allemaal.  Sonax bestaat al bijna 70 jaar, en dat is niet voor niks. Ook Sonax heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel de buitenkant en binnenkant, met speciale aandacht voor ramen, leer, reparaties aan de verf en waxen van de auto.

Autoglym-producten hebben een goede reputatie en werken volgens internationale kwaliteits- en milieunormen. Vooral voor een goede finish zijn de producten van Autoglym fantastisch.

Bekijk Diensten

Hier worden alle geboden diensten genoemd en kort toegelicht.

Offerte Aanvragen

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven, vraag dan een offerte aan.